Tak jak w temacie. Jestem 21-latką i chcę schudnąć bo po prostu nie czuję się teraz dobrze... czegoś mi w sobie brakuje, albo po prostu czegoś mam za duzo. Waże 60 kg, ile według was powinnam schudnąć? i czy wogóle powinnam? Piszcie, prosze:)
Nie wiem, od jutra zaczynam tą diete 1200kcal, skoro to ma byc tylko 5 tygodni warto sprobować, prawda? Zobaczymy jakie bedą efekty:)
Hej - ja od jakiegoś czasu jade na proteinowej diecie dr dukana odpowiada mi, rzuciłem piwo narazie (bo piłem często) wszystko jest oki, chciałbym schudnac 5kg, dodatkowo zakupiłem rowerek do ćwiczeń i czekam na dostawe dzisiaj bądź jutro bedzie u mnie...
Mala_mi - faktycznie ta dieta 1200 kcal wydaje sie dobra, sama chce sprobować jej dotrzymać, bede pisać na bierząco jakie są efekty;)
I jak Ci idzie Mała_mi? wytrzymujesz w postanowieniu?
jak narazie tak:D jedzonko smakuje więc nie jest trudno:D a ze mało? da się przyzwyczaić:)
5 kilogramów to nie dużo ja w przeciągu 3 miesięcy zgubiłam 10kg, Tobie też się uda na pewno..ja odchudzałam się u dietetyka z poradni halsa, fajne miejsce i niezłe promocje
daj znać jak Ci poszło. trzymam kciuki :)
Według kalkulatora BMI powinnaś schudnąć jakieś 4-5 kg więc nie wiele. Spróbuj dodatkowo wykonywać ćwiczenia dla lepszego samopoczucia :) Proponuje Ci dietę 1200 kcal Jest bardzo ciekawa i pozwala schudnąć około kilograma w tydzień - więc całkiem nieźle:) a Tobie wystarczy jakieś 5-6 tygodni odchudzania:) Polecam!